WELCOME

Bine ai venit pe acest blog dedicat pasionatilor de muzica. Sper sa te simti bine in compania noastra!



sâmbătă, 14 iulie 2007

Mariah Carey


Nascuta pe 27 martie, 1970 in Huntington, Long Island, Mariah Carey se lanseaza in muzica in anul 1990, dupa ce semneaza cu Columbia Records.Piesele Vision of Love, Someday, Love Takes Time si I Don't Wanna Cry de pe primul sau album devin hituri intr-un timp foarte scurt. Astfel obtine premiul Grammy pentru: cea mai noua aparitie de succes si cea mai buna voce feminina. Devine cel mai bun artist al anilor '90.
Persoana care a contribuit cel mai mult la aparitia ei pe piata muzicala, Tommy Mottola, ii devine sot in 1993. Dupa ce divorteaza de acesta in 1997, Mariah, se preocupa mai mult de imaginea sa si introduce elemente noi (hip hop) in muzica pe care o canta. Popularitatea sa o ia razna, fiind in declin dupa ce paraseste studioul Columbia in 2001.
In 2005 renaste, revenind la stilul pop. Datorita vocii sale inconfundabile mai ia 4 Grammy in decursul carierei, iar la World Music Awards e numita "Cea mai buna artista pop a mileniului", fiind singura cantareata din USA care a inregistrat 17 hituri number-one.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Mariah Carey este una din cantaretele mele favorite:)

Anonim spunea...

Mariah carey este una dintre cele mai bune cantarete are 17 hituri ajunse no 1 in topuri o voce de 5 octave I love Mariah!

Anonim spunea...

Mariah este una dintre cele mai bune cantarete din lume are 17 hituri ajunse no 1 in topuri o voce de 5 octave si cel mai lung hit pe pozitia 1 in topuri 57 saptamani One sweet day I love Mariah!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Mariah is the best